Informations

  • Téma: Vasember filmek
  • Szerkesztő: Zsuzsi
  • Nyitás: 2013.02.04.
  • Hosted by: G-Portal
  • Böngésző: Google Chrome
  • Elérhetőség:
    tonystarkgp@gmail.com

​Regisztráció az oldalra

​Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban a film szereplőivel, készítőivel, és forgalmazóival. Ez egy rajongói oldal. A másolás bármilyen fajtája szigorúan TILOS, és a törvény is tiltja!

 
Chat

Szabályok: Ne káromkodj! .:. Ne hírdess! .:. Ne írj más nevében! .:. Kerüld az értelmetlen rövidítéseket, szlengeket! .:. Ez nem panaszkönyv! Ha bármi problémád van az oldallal kapcsolatban, azt az Információknál található e-mail címen írd meg!

 

 
Elite and top

http://oi40.tinypic.com/35ce6gn.jpg

12 szabad hely

===========================

Fantasytale .:. TisdaleMania .:. ZessaLife .:. KeresztesIldikó .:. GoUnique

/Jelentkezni chatben és e-mailben lehet!/

Sok feltételem nincs az elithez: legyen rendezett a lap, és legalább közepes méretű tartalomal rendelkezzen. Hetente egy friss. Elfogadok kisebb oldalaktól is elite cserét, ha látom, hogy van benne jövő, szóval nyugodtan jelentkezz! Bosszúállóknál fennáll a kiemelt csere lehetősége! ;)

 
Vote!
Hogy tetszett a Thor 2.?

Imádtam!
Jó volt.
Nem volt rossz
Nekem nem tetszett
Pocsék volt...
Még nem láttam
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Projects

 
Official Links
 
Vegyes

Köszönöm Brielle-nek az elismerést. :) 4 embernek kell továbbadni.

 
News

A Coriolanus kulisszái mögött

2014.01.27. 20:19, Zsuzsi

11 kép látott napvilágot a Coriolanus próbáiról, ahol Tom Hiddleston éppen a harci jeleneteket gyakorolta. Egy hosszabb cikk is előkerült erről, amit sajnos jelenleg nincs időm lefordítani, de ITT megtaláljátok. Tomnak minden bizonnyal nehéz dolga lehetett, mivel a Coriolanus-ban aktív harcjelenetek vannak. A próbáról és a jelenet előtti pillanatokról egy videó is megjelent, amit a képeket tartalmazó link alatt tekinthettek meg.

Így jártam anyátokkal és Hollywood Game Night képek

2014.01.27. 20:10, Zsuzsi

Jó pár still kép került elő a Hollywood Game Night egyik legújabb részéből, amelyben Cobie Smulders is részt vett. A műsor lényegében egy verseny, ahol sztárokból álló csapatok küzdenek a 25.000 dolláros fődíjért. Az adás ma este kerül levetítésre az NBC-n.
Megjelentek az Így jártam anyátokkal 9. évadjának 15. részének a Screen Capture képei. Az epizód az Unpause nevet kapta.
 

They Came Together premier

2014.01.27. 20:04, Zsuzsi

Még mindig tart a 2014-es Sundance Film Festival, ahol megrendezésre került a They Came Together premierje. Bár sok kép nem érkezett, de Cobie Smulders, mint szereplő természetesen jelen volt. Szintén a premier napján interjút is adott, amiről van pár kép. Ezeket az alábbi linkeken találjátok:

Thor: Sötét világ premier Tokióban

2014.01.27. 20:00, Zsuzsi

Igen, bár már régesrég adják hazánkban is a Thor: Sötét világot a mozikban, mégis tegnap volt a tokiói premier. A rendezvényen Chris Hemsowrth jelent meg. Érdemes megnézni a képeket, rengeteg rajongó volt ott, akik különböző Bosszúállók-témájú jelmezekbe bújtak.

Az Entertainment Weekly a Rush nem létezö Oscar jelölését boncolgatta

2014.01.27. 19:41, Zsuzsi

A Rush, magyarul a Hajsza a győzelemért minden bizonnyal az év egyik legjobb filmje volt, mégsem kapott jelölést a rangos Oscar-díjátadóra. De vajon miért? Ezt a témát vesézte ki nemrég az Entertainment Weekly. A Rush két Forma 1-es versenyző, Niki Lauda és James Hunt versenygését mutatja be a 70-es években igaz történet alapján. A meg nem történt jelölésben feltehetően az is közrejátszhat, hogy a legtöbb nem európai ember nem rendelkezik sok ismerettel a Fomra 1 világáról és még a két legenda nevét sem ismerik. A Rush-t Ron Howard rendezte, aki 2001-ben már bezsebelt egy arany szobrocskát és utána jelölést is kapott. Jelen esetben viszont az Akadémia valamit hiányolhatott a filmből, feltehetően azt a bizonyos 70-es évekbeli életérzést. A fent említett okok miatt az alkotás nem is hozott nagy összeget, Amerikában összesen 26 millió dollár volt a bevétel. A reklámkampány Chris Hemsworth-ra, vagyis jobban Thor-ra volt kihegyezve, Daniel Brühl-t annyira háttérbe helyezték, hogy a Golden Globe-on mellékszereplői jelölést kapott, ami nagy port kavart a rajongók és a szakértők körében is. A Rush további hibája, hogy a legbefolyásosabb célközönség, azaz az amerikaiak számára nem szimpatikus egyik főszereplő sem és nem tartalmaz a film díjakat csábító hegyi beszédet sem. És már itt érezni a Rush vesztét az Oscarral kapcsolatban. Ettől függetlenűl figyelemre méltó, hogy a két életrajzi vonalat hogyan rajzolták meg. A főszereplőket igazi hús-vér emberként ismerhetjük meg. További piros pont Anthony Dod Mantle operatőri munkájáért. Fantasztikus képeket láthatunk és ha a történetből nem is jön le a 70-es életérzés a szem érezni fogja. A forgatókönyvvel volt néhány probléma, főleg a Lauda mese szabadságjogaival, ugyanis a való életben nem volt ennyire kiélezett a rivalizálás a két pilóta között. Összességében a film inkább a sport amerikai népszerűtlenségén mintsem a minőségén bukott el.

Bosszúállók 2: újabb hírek

2014.01.27. 19:24, Zsuzsi

Több információ is érkezett a Bosszúállók 2. olaszországi forgatásáról. A munkálatok márciusban kezdődnek, amire 1500 embert válogatnak be a helyiek közül Bard Fortressben. Ha igazak a pletykák, akkor az olasz jelenetek Strucker báróhoz fognak kötődni. Aki nem tudná, Strucker lesz a Bosszúállók úgymond 2. számú ellensége Ultron után és valamiféle kapcsolat fogja fűzni Skarlát Boszorkányhoz és Higanyszálhoz, akik a film elején még szintán a jók ellen lesznek. Sajnos azt  nem tudni, hogy a bosszúállók közül jelen lesz-e valaki az európai forgatáson.
Eközben Joss Whedon újra megszólalt a filmmel kapcsolatban és elmondása szerint a folytatást a Keresztapa 2. inspirálta.
Samuel L. Jackson nemrég úgy nyilatkozott, hogy fogalma sincs róla mi lesz Fury-val a Bosszúállók 2. után, ugyanis még nem egyeztettek a Marvellel. Egyenlőre még 3 filmre szól szerződése, de szívesen maradna továbbra is a stúdió színésze.
Dominic Cooper, aki az Amerikai Kapitány-ban alakította Howard Stark-ot elmondta, hogy szívesen benne lenne egy marveles jelenetben, amiben Downey-vel szerepelne. Bár erre nem túl sok az esély, én azért kíváncsi lennék rá.
Nemrég a következő párbeszéd zajlott le egy riporter és Mark Ruffalo között: R.: "Bruce Banner tényleg randizni fog a Bosszúállók 2-ben?" M.: "Ez bonyolult. Elég nehéz az udvarlás." R.:"Milyen a Hulk-szex?" M.: "Ugye Banner-ként kezdi, átalakul Hulkká, majd a végén visszaváltozik emberré." Hát, furcsa beszélgetés, minden esetre érdekes lehet egy Banner-féle szerelmi szál.

CineStar

Scarlett Johansson és Mark Ruffalo a Bosszúállók 2-röl

2014.01.21. 17:43, Zsuzsi

A Bosszúállók két főszereplője, Scarlett Johansson és Mark Ruffalo is nyilatkozott a napokban a folytatásról. Több mint 1 évet kell várnunk, de már most elég sok információ érkezik a filmről. A színésznő nemrég a Parade magazinnak a következőket mondta: "Azt hiszem a forgatókönyv sötét és száraz. Van egy csodálatos egysoros üvegvágó humorérzéke." A második résszel nem a lehető legtöbb pénz begyűjtése a céluk: "Nyilvánvaló, hogy a forgatókönyv nagyon cerebrális. Nem veszít az izgalmas képregény szempontokból mert az emberek szerették az első filmet, de ez nagyon okos és olyan, mint egy kövekező részlet. Nem úgy, mintha tördelve lenne, hanem mintha a karakterek haladnának előre és a cselekményszálak is haladnak." Erre a nyilatkozatra reagált nemrég Mark Ruffalo a Sundance Film fesztiválon, ahol kiderült, ő is olvasta már a forgatókönyvet. "Azt mondanám, hogy jobb, hűvösebb, több benne az 'awesomer'. Ez egy kicsit sötétebb, de tényleg benne van Joss Whedon hihetetlenül szellemes és ravasz humorérzéke." A színészt arról is kérdezték, hogy mennyi szerepet kap majd a második részben, amire így felelt: "(Bruce Banner) nem egy darab olyan nagy dolgot fog tenni." Nos, kíváncsian várjunk. Premier 2015 május elsején.

Frissek Mark Ruffalo-ról a Sundance fesztiválon

2014.01.21. 17:31, Zsuzsi

Mark Ruffalo a Sundance Film Festival több eseményére is ellátogatott a napokban és rengeteg kép készült róla. 18-án a paparazzik kapták el a fesztivál környékén. 19-én a The Village At The Lift-nél és a The 10th Anniversary LG Music Lodge-nál járt. Ugyanezen a napon a következőket tweetelte: "@ruffalocentral Köszönöm srácok. Köszönöm a támogatást, mindig." Az Infinitely Polar Bear-nál készítettek egy fotósorozatot is, valamint előkerült egy másik fotósorozat képe is, amiről nem tudni, hogy honnan van, de egyesek szerint szintén a Sundance fesztiválon készülhetett. 

SodaStream képek Scarlett Johansson-ról

2014.01.21. 17:16, Zsuzsi

Nemrég jelentették be, hogy Scarlett Johansson a SodaStream első híres nagykövete és már itt is vannak az első reklámképek. Hiába, nem vacakolnak, hiszen mostanság nincs épp a toppon a cég. Kemény erőfeszítéseket tesznek, sőt, kiderült, hogy a Super Bowl alatt is leadnak majd egy reklámot, amiben Scarlett lesz a szereplő. Eddig rajta kívűl Tom Hiddleston-ról és Ben Kingsley-ről hallattuk, hogy jelen lesznek a reklámokban, valamint egy esetleges Amerika Kapitány előzetes is várható.

Only Lovers Left Alive poszter

2014.01.21. 17:12, Zsuzsi

Új poszter került elő az Only Lovers Left Alive-hoz, melynek Tom Hiddleston a főszereplője. A plakát francia és nagyon jó minőségű, érdemes megnézni.

25th Annual Producers Guild of America Awards

2014.01.21. 16:59, Zsuzsi

19-én került megrendezésre a 25. Annual Producers Guild of America díjátadó a kaliforniai Beverly Hillsben. A rendezvényen megjelent Robert Downey Jr., aki bemutatta a Walt Disney Company elnök sé vezérigazgatóját, Bob Iger-t. A backstage-ben találkozott Benedict Cumberbatch angol színésszel, aki egy sorozatban szintén Sherlock Holmes-ot alakítja szerintem kevés tehetséggel. Képek az alábbi linkeken.

Screen Actor Guild Awards 2014

2014.01.21. 16:54, Zsuzsi

Január 18-án került megrendezésre a 20. Screen Actor Guild díjátadó. Az eseményen az Agents of SHIELD főszereplője, Clark Gregg jelent meg. Jópár kép készült a színészről, aki színpadra is lépett. Képek az alábbi linkeken.

Újabb színészek a Marvel-nél

2014.01.21. 16:41, Zsuzsi

Egyre több színésszel tárgyal a Marvel a legújabb filmjeivel kapcsolatban. Korábban egy esetleges Dr. Strange filmmel kapcsolatban Joshep Gordon-Levitt-et hozták szóba, de ez minden bizonnyal pletyka. Most kiderült, Johnny Depp-el tárgyalnak. Azok kedvéért, akik nem ismerik, elmondanám, hogy Dr. Strange egy hatalmas intelligenciájú világhírű idegsebész, aki egyben varázsló is. Egyenlőre nem tudni, hogy Depp megkapja-e a szerepet, mivel sűrűn be van táblázva.
Eközben kiderült, a Marvel két színészt is figyel, méghozzá Mila Kunist és Jon Hammt. Kunist leginkább a Barátság extrákkal-ból, a Ted-ből vagy az Óz, a hatalmasból ismerhetitek. Jon Hamm-t pedig fogalmam sincs. Megmondom őszintén én egyik projektjét sem ismerem, mindössze a CSI: Miami pár részében szerepelt, de ettől függetlenül ígéretes lehet. Azt nem tudni, hogy melyik tervezett filmmel kapcsolatban figyelgetik kettőjüket, de szóba jöhet a korábban említett Dr. Strange film, az Inhumans vagy akár a Bosszúállók 3. Ti örülnétek nekik?

Mark Ruffalo szeretne egy öko Hulk filmet

2014.01.18. 19:27, Zsuzsi

A napokban érdekes nyilatkozatokat tett Mark Ruffalo. A színész elmondta, hogy szeretne egy Hulk filmet természetvédelmi vonallal. Korábban már pletykálgattak egy újabb önálló Hulk filmről, kifejezetten a Planet Hulk-ról, de ekkor a színész kerek perec kijelentette, hogy egyhamar nem lesz új film, amivel Joss Whedon is egyet értett. Jelenleg viszont a művészetet és elsősorban a Marvel univerzumát akarja felhasználni egy környezetbarát üzenet közvetítésére. "Mint művésznek, megvan a képességem, hogy rengeteg emberre mély benyomást tegyek és ez a feladatom is" -nyilatkozott Mark a Sundance Film Fesztiválon. Amikor megkérdezték, hogy hogyan szeretné ezt a Bosszúállókon keresztül közvetíteni, szóba hozta az önálló film lehetőségét: "Benne vagyok a Bosszúállókban, de van egy képernyő-időm, ami kb. 10 perc, mivel másik 12 emberrel osztom meg a képernyőt, így elég korlátozott az időm. De ha kapok egy önálló Hulk filmet, sokkal nagyobb esélyünk van rá (az üzenet közvetítésére-szerk.). Már csak meg kell tanulnom, hogy hogyan hallassam a hangom és vigyem a stúdió világába." Hát, Ruffalo nagyon akarja ezt a filmet és elég ambiciózus, már csak az a kérdés, hogy a Marvel hogyan áll a dologhoz.

Az Embertelenekkel bövül a Marveles univerzum?

2014.01.18. 19:11, Zsuzsi

Érdekes elmélettel állt elő a CineStar, amiről úgy gondoltam, hogy érdemes veletek megosztani. Többször lehetett róla hallani, hogy a Marvel Inhumans, azaz Embertelenek filmet is akar készíteni. Ezek a lények tulajdonképpen emberek, akik mutálódtak, de nem mutánsok! Most úgy néz ki, elkezdődött a bevezetésük az Agents of SHIELD sorozatban, amiben lassan választ kapunk arra is, hogy mi történt Coulsonnal halála után. Aki nézi a sorozatot, és nem akar SPOILEReket látni, most ne olvasson tovább. Mint tudjuk, a Bosszúállók 2-ben szerepelni fog Skarlát Boszorkány és Higanyszál, akik mutánsok, csakhogy a különböző felhasználási jogok miatt mutánsok nem szerepelhetnek Marveles filmekben így elképzelhető, hogy a testvérpár az Embertelenek közé fog tartozni. A sorozatban már két szereplő (Perzselő és Hóvihar) is feltűnt, akiknek megmagyarázhatatlan képességeik vannak, amik csakis a mutálódásra utalnak. A sorozat egyik főszereplőjéről, Sky-ról is kiderül, hogy nem ember, mivel amikor megtalálták ismeretlen eredetű idegen "tárgynak" nevezték. És most jön az érdekes dolog, Coulson ügynök sem ember. Elvileg miután Loki megölte, Fury nem tudott belenyugodni halálába és mindent megtett, hogy visszahozza az életbe. Azaz Inhumant csinált belőle. Hogy pontosan hogyan, azt nem tudni, de valamit az agyával babráltak, amit a 11. epizódban ti is megnézhettek. És még egy kis bizonyíték, ha ez nem győzött volna meg titeket: Clark Gregg pár napja a következőket tweetelte: "Újrakódolni egy ember agyát, hogy életben tartsad? #Agents of S.H.I.E.L.D. --Ez már szinte EMBERTELEN..." Nem túl valószínű, hogy csupán véletlen szóforulat lenne a fentiek ismerete alapján, plusz Clark eléggé nyomatékosította az embertelen szót. Ti mit gondoltok? A témával kapcsolatban bővebben a CineStar oldalán olvashatsz, az eredeti cikket ITT találod.

Még pár Golden Globe-os kép

2014.01.18. 19:06, Zsuzsi

Újabb képek kerültek elő az idei Golden Globe-ról, méghozzá Robert Downey Jr.-ról és Amy Adams-ről. Mint tudjuk, a díjátadón Robert adta át a színésznőnek az elismerést, majd ahogy szokás, készítettek róluk pár portré képet, ezek kerültek elő. Vicces és komoly képek, hölgyeim és uraim!

Rebecca Hall új fotósorozata

2014.01.18. 19:04, Zsuzsi

Új fotósorozat készült Rebecca Hall-ről. A Vasember 3-ban Maya Hansent alakító színésznőről a Gotham magazin számára készültek a képek. Egyenlőre 4db kerül elő, nem a legjobb minőségűek, de érdemes őket megnézni.

Vegyes hírek

2014.01.17. 19:27, Zsuzsi

Sziasztok! Mivel ma új design-t csináltam és 4 nap híreit fogom leírni nektek, ezért egy cikkbe zsúfoltam mindent, remélem nem gond.

Új képek jelentek meg az Amerikai Kapitány: A tél katonája forgatásáról. Azt nem tudni, hogy mikoriak, de érdemes megnézni őket, Chris Evans látható rajtuk. (KATT)
Közeleg a Super Bowl és a Jaguar North America bejelentette, hogy Sir Ben Kingsley és Tom Hiddleston is szerepelni fog a reklámjukban. Mint mindenki tudja, a Super Bowl az Egyesült Államok egyik legnagyobb TV-s eseménye, amely során leadott reklámokért jócskán megfizetnek. Tavaly a Vasember 3. fél perces ajánlója 4 millió dollárba került. A Jaguar reklámja 60 másoderces lesz. Tomék mellett Mark Strong is benne lesz. Már előkerült a videó egy 10 másodperces része, amiben Tom Hiddleston van. (KATT)
Tegnap zajlott az Így jártam anyátokkal utolsó sajtótájékoztatója, ahol természetesen Cobie Smulders is ott volt. KATT a képekért. Közben a 9. évad 15. részének is megjelentek a still képei. Az epizód az Unpause címet kapta. (KATT)
Mark Ruffalo tegnap részt vett a 2014-es Sundance Film Festival egy eseményén, ami az An Artist At The Table: Dinner Program nevet kapta. Ruffalo a show-ban is részt vett, ITT találhattok képeket.
Kihirdetésre került az idei Oscar díjátadó jelöltjeinek listája. A bejelentést az akadémia elnöke és Chris Hemsworth tette meg. A jelöltek között megtalálható a Vasember 3. is a Legjobb vizuális effektusok kategóriában. Reménykedjünk, hogy nyerni fog, bár nem túl valószínű, mivel a Gravitáció is jelen van a jelöltek között, ami a látványvilágával állítólag az Avatart is lepipálta. A bejelentésről ITT láthattok képeket.
Végre előkerültek a Chris Hemsworth-ról készült Golden Globe-os képek. A színész feleségével jelent meg az eseményen. A színpadon a legendás F1-es pilóta, Niki Lauda társaságában vett részt a díjátadón. Kattints IDE a képekért, IDE pedig az After partin készült fotókért.
Kihirdették az idei BAFTA díjátadó jelöltjeit is. A Vasember 3. egy jelölést kapott szintén a Vizuális effektusok kategóriában, ahol szintén ott van a Gravitáció is. Chris Hemsworth idei filmje, a Hajsza a győzelemért két jelölést is kapott: Legjobb vágás, Legjobb férfi mellékszereplő (Daniel Brühl). Mondjuk az számomra kérdéses, hogy a Daniel Brühl által eljátszott Niki Lauda mióta mellékszereplő, de mindegy...
Nemrég erősítette meg egy szóvivő, hogy Chris Hemsworth és felesége, Elsa Pataky ikreket várnak. A színész és a magyar felmenőkkel rendelkező párja novemberben jelentette be a gyermekáldás örömét. Gratulálunk a párnak!
Bejelentették, hogy Scarlett Johansson lesz az Sodastream legelső globális márkájának a nagykövete. A bejelentésre New York-ban került sor a Gramercy Park-ban, ahol Scarlett is jelen volt. KATT a képekért.
A TV Guide legújabb számában egy rövidke kis cikk található az Amerika Kapitány: A tél katonája c. filmről. A magazin oldalának beszkennelt képét ITT találjátok.

Új design!

2014.01.17. 18:49, Zsuzsi

Sziasztok! Amint látjátok, egy ideje nem frisseltem az iskola miatt, de ma visszatértem, méghozzá egy új design-al! Már régóta tervezgettem a változtatást, csak a szünet közbeszólt, de most elkészült. Először egy sötétebb hangulatú kinézetet akartam a Vasember 3 képeiből, aztán gondoltam, hogy eddig is onnan voltak a képek, legyen valami más. Ezután egyből Robert Downey Jr. és Gwyneth Paltrow közös képsorozata jutott eszembe, amit Eric Charbonneau készített tavaly (KATT). A színösszeállításon csak árnyalatokat változtattam, szerintem ezek a színek illenek Vasemberhez. Mielőtt bárki bármit szólna, a modulok fejlécei halványpirosak, nem rózsaszínek. A betűtípus, amit felhasználtam sajnos nem tartalmaz "ő" betűt, ezért "ö"-t fogok helyette írni. Csak azért említem meg, hogy ne szúrjon szemet a helyesírás. Nos, összességében ennyi lenne. Kinek hogy tetszik?

Közlemények

2014.01.13. 19:34, Zsuzsi

Sziasztok! Úgy gondoltam itt az ideje egy kisinformáció közlésére magáról az oldalról.

1.) Bár az oldal szünetelt, a Facebook csoportunk továbbra is üzemelt és még mindig tárt karokkal várjuk a fanokat, akik szívesen beszélgetnek a filmről, színészekről és lényegében mindenről, ami ehhez kapcsolódik. Ha jelentkezni szeretnél, írj a Facebook-on kiírt ezzel kapcsolatos bejegyzéshez VAGY itt hozzászólásban is megteheted, esetleg a bal oldalon elhelyezett FanClub feliratnál, aminek levéltára ritkábban van ellenőrizve.

2.) Végre volt időm elrendezni a cseréket. Amint látjátok, eléggé megtépázta a szünetem, de nagyon sokat jelent, hogy ennyien kinthagytak és bíztak abban, hogy hamarosan visszajövök. Van akit én szedtem le, mert már nem tett eleget pár dolgonak. A feltételek terén most kicsit alább fogok hagyni, hiszen látogatottság terén ismét szinte a nulláról kezdek, de nem baj, majd összejön valami. Szóval aki úgy gondolja, jelentkezzen elite vagy top cserére a chatben!

3.) Ha már a látogatottságról esett szó, hagy említsem meg, hogy a szünet alatt sikerült elérni a 15.000 látogatót. Hagy mondjam el, hogy ez egy hatalmas dolog számomra. Megmondom őszíntén, amikor belekezdtem az oldalba, nem számítottam túl sok látogatóra mert bár a Bosszúállók dobott a Vasember népszerűségén, valljuk be, nem vagyunk sokan igazi fanok, akik minden nap nézik a híreket. Kellemeset csalódtam. Az, hogy amikor mentek a dolgok, napi 70 ember is feljött tényleg komolyan fontos dolog. Bár most csak ennek egy része van még mindig itt, bízok benne, hogy sikerül mindent visszaállítani a régi fényébe és újra megindulhatok a haladás görbélyén.

4.) Az oldal tartalmáról már korábban akartam veletek beszélni. Amikor elindult az egész, a Vasember 3. még meg se jelent, így a tartalom mindössze az első két részből és a Bosszúállókból állt. A Vasember 3. után pár héttel nagyobb selejtezés és frissítést eszközöltem a legtöbb modulon. Viszont. Nem teljesen kész, mivel nem akartam belemenni túl sok spoileres dologba tudva, hogy valaki talán még mindig nem látta a filmet. Tehát ha nem épp a híreket olvasgatjátok, ezt nézzétek el, mert így is örülök, hogy már egyáltalán a híreket tudom hozni.

5.) Már az 1-es pontban utaltam rá, de itt is elmondanám, hogy a Facebook oldal ismét üzemel, ahol -ahogy csak régen-, szintén megosztom veletek a legújabb híreket. Ezen kívül az RSS csatornám továbbra is éles és az Ask.fm-en is várom a kérdéseiteket. A Twitter fiók továbbra sem üzemel érdeklődés hiányában, de ha páran jelzitek (akár itt hozzászólásban, chaten vagy a Facebookon), a kedvetekért újra nekiállhatok.

6.) Sikerült végre lezárnom a szavazást, amit még anno a szünet előtt indítottam. A kérdés az volt, hogy szerintetek illik-e Aaron Johnson-ra Higanyszál karaktere. Mind az 5 válaszadó szerint igen. Úgy tűnik bizalmat szavaztunk Johnson-nak. Továbbá új kérdést is tettem fel, mégpedig a Thor 2-vel kapcsolatban kérem ki a véleményeteket. Bátran szavazzatok, akár a chatbe is írhattok. Viszont ne felejtsétek, SPOILEREZNI TILOS!

Azt hiszem ennyi lenne, ha esetleg valami még eszembe jut a hét folyamán, ide hozzácsapom, szóval egy ideig még figyelgessétek ezt a bejegyzést és bárkinek bármi kérdése van, ne kíméljetek!

 

 


Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu